Hangi perde daha kullanışlı?

Bir evi şık ve güzel gösteren en önemli unsurlardan bir tanesi perdelerdir. Perde seçiminde ise hanımların en çok dikkat ettiği nokta kullanışlı olmasıdır.

Yeni modeller çıkar, incelenir ve detaylıca araştırılır. Her senenin perde modelleri araştırılırken en çok önem verilen ayrıntılardan bir tanesi de ‘kullanışlı’ olmasıdır. Özellikle stor veya zebra perdelerin yıkanma aşamasında zorluk çıkarmasıyla birlikte yeni arayışlar da başladı.

Forumlar, sayfalar veya diğer platformlarda evlenecek olan veya evinin perde modellerini yeniletmek isteyenler haliyle en iyisini ve kullanışlısını arıyor.

Salon, mutfak, çocuk odası veya yatak odasında kullanabileceğiniz farklı farklı ürün çeşitleri vardır. Her birinin ise kullanım amacı tamamen farklıdır. Bu aşamada dikkat edilecek bazı hususlar yer almaktadır.

Perde seçiminde dikkat edilecek bazı hususlar,

  • Renk
  • Uyum
  • Kullanışlık
  • Kolay yıkanabilirlik
  • Kalite

Bu maddeler doğru bir seçimde göz önüne alınacak bazı önerileri listelemektedir.

Hangi perde daha kullanışlı?

Bu madde ürünün satın alınmasını sağlayacak olan maddedir. Örneğin, mutfakta ahşap perde tercih edilebilirken yatak odasında zebra perde de tercih edilebilir. Bu aşamada işlevsellik tamamen farklıdır.

Kervan Perde olarak son zamanlarda en iyi perde modelleri arasında yer alan yıkanabilir dikey tül perde hakkında bilgi vermek istiyorum. Stor veya zebra tül perdelerin aksine yıkanabilir olması büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

2018-2019 perde modelleri incelediğinde en çok tercih edilen ürünün bu olduğu görülmektedir. Farklı renk seçenekleri, tül modelleri ve kullanış açısından oldukça tercih edilmektedir.

Stor Perde: Mutfakta ve yatak odasında oldukça tercih edilebilmektedir.

Zebra Perde: Yatak odalarında oldukça fazla tercih edilmektedir. Aynı zamanda çocuk odalarında da kullanılabilir.

Ahşap Jaluzi Perde: Mutfaklarda tercih edilmektedir.

Dikey PVC Perde: Ofislerde kullanım alanı oldukça fazladır.

Zebra Tül Perdeler: En iyi perde modelleri arasında yer almaktadır. Mutfak, salon, yatak odaları ve çocuk odalarında da kullanılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir